Betalingsmogelijkheden:
Wij ondersteunen uitsluitend
betalingen via IDEAL

Korting in de webshop:
Op (bijna) alle artikelen in deze webshop wordt korting gegeven.
Van Werven betaalt dit deel van uw bestelling. Deze korting staat niet vast en kan dus fluctueren. 

Retourneren:
Het is mogelijk uw Craft kleding te ruilen of terug te brengen. Dit kan in de winkel van Stouwdam Sport of vraag online een retourbon aan via info@stouwdamsports.nl. JAKO-artikelen graag, indien gewenst, eerst passen in de winkel: retourneren is niet gewenst. 

Verenigingen:
De fiets- en schaatskleding is uitsluitend
bedoeld voor individuele sporters en dus niet als groepstenue voor verenigingen e.d. Het is dan ook niet toegestaan om de kleding zelf te bedrukken. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@stouwdamsport.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."

Heeft u opmerkingen over onze dienstverlening of eventuele klachten dan nemen wij deze zeer serieus. U kunt ons hierover informeren via ons e-mailadres: sales@stouwdamsport.nl telefonisch op ons algemene telefoonnummer 038-3762626.
Wij nemen in dergelijke gevallen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om naar een oplossing te zoeken. Wij hanteren als richtlijn dat wij binnen 48 uur een passende oplossing kunnen aanbieden afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden binnen ons bereik.